torsdag den 28. marts 2019

Foredrag og skaksimultan ved Filip Boe den 9. april


I samarbejde med Vejle Kredsens Skoleskak indbyder Horsens Skakforening skoleskakspillere, deres forældre, skakspillere og andre med interesse for skak til foredragsaften og efterfølgende skaksimultan ved FM Filip Boe tirsdag den 9. april på ASV-centret i Horsens (Nørrebrogade 38A) klokken 18:30.

I en alder af bare 16 år har Filip Boe etableret sig som en af Danmarks stærkeste juniorskakspillere og er allerede blandt de 40 stærkeste i seniorrækken i Danmark.FM Filip Boe ved skakbrættet.

Han har allerede opnået titlen som Fide Mester som 15-årig. Med et ratingtal på over 2400 og med 2 opnåede IM normer ud af 3 er han tæt på opnå titlen International Mester (IM) og dermed komme helt frem i feltet blandt de stærkeste. Filip har følgeskab af sin far, tidligere juniorlandstræner Mads Boe.


Filip vil bl.a. fortælle hvad han har gjort for at blive rigtig god i skak. Drejer det sig bare om at have talent, er det hårdt arbejde eller en kombination af de to. Har man tid til andet end at beskæftige sig med skak; og den tid man anvender på skak, hvordan bruges den bedst muligt?


Efter foredraget vil der være mulighed for at prøve kræfter ved at spille imod Filip, idet han stiller op til en simultan. 

Vil man sikre sig en plads her er det bedst at forhåndstilmelde sig, hvad der kan gøres via DSUs hjemmeside (http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25727) eller ved at skrive til HorsensSF@gmail.com med Filip i emnefeltet.

Foredrag og den efterfølgende simultan forventes at slutte ved 20:30-21:00 tiden. Man er selvfølgelig velkommen til kun at deltage i foredraget.

Der er fri entré og der vil være mulighed for at købe kaffe og drikkevarer

Ingen kommentarer: