søndag den 28. januar 2018

Undertippede Horsens bankede Bov tilbage til grænsen!!

Det var en god dag i dag, nej det var en rigtig super duper god dag er nok det den rigtige beskrivelse.

Til trods for afbud fra 3 af holdets faste spillere viste holdet igen den samhørighed og figther vilje der sæsonen igennem har præget Horsens spillerne.

Ifølge Dr. ELO skulle vi tabe med 3 – 5 til Bov… meeen Dr. ELO kender åbenbart ikke holdånden der præger Horsens i år! Vi vil gøre alt for at komme op i 2. division…

Vi holder spændingen lidt endnu og starter med et kort resume af kampens forløb

Efter 45 minutters spil tilbød Morten Beuchert modstander remis og det blev accepteret hvilket passede fint i holdets strategi.

Efter et par timers spil var der rimelig lige spil i holdlederen Tim Bjerre´s parti og han valgte at tilbyde remis hvilket også passede ind… Modstanderen havde trods alt et rating plus på 200.

Klubbens nye medlem Allan Mogensen holdt med super godt spil den evig farlige Henrik Svane stangen og til sidst ebbede det også ud i remis.

Kurt Schlott-Hansen stod fint, Peter Riis var spillede den farlige og stod også fint, Anders Munch stod også godt, det samme gjorde Søren Grymer-Hansen og Sune Fischer.

Så det så rimeligt godt ud sådan midtvejs.

Peter Riis´s modstander over så en lille giftighed og viste hvor man ikke skulle stille dronningen..

Så nu stod det 2 ½ - 1 ½ til os og det så stadig godt ud på de resterende brætter J

Sune Fischer spillede et rigtig fornuftig parti, men med lige farvede løbere kan det let blive farligt. Desværre blev det farligere og da Sune Fischer så også mistede et tempo så måtte han desværre overgive sig.

Kurt Schlott-Hansen stod godt, men havde nok lige lidt for lidt tid til det offer han gennemførte for modstanderen lavede så lige et modoffer til gensvar og så var det desværre slut.

Det kører i den grad for bundsolide Anders Munch og han har indtil videre været uovervindelig.

I de 4 første holdkampe er det blevet til gevinst… Så hvorfor skulle det så være anderledes i dag J Anders Munch har nu vundet alle 5 partier, det er så flot præsteret!

Så nu 3 ½ - 3 ½ … spændingen stiger og dog….

Søren Grymer-Hansen har også været godt spillende i denne sæson. Det kan godt være at modstanderen har 150 rating point mere, men det havde ikke forhindret den gode Søren Grymer-Hansen i nappe et officer fra sin modstander. Der blev spillede langt, men da modstanden i slutspillet kun havde kongen at agerer med valgte han at opgive.

Summa summarum 4 ½ - 3 ½ i vores favør og ikke 3 – 5 som Dr. ELO mente.

Med dette resultat har vi 5 sejrer og samtidigt øgede vi afstanden til Bov som ligger nr. 2 med 1 point.

Referent
Tim Bjerre

Ingen kommentarer: