søndag den 15. januar 2012

Sensationel sejr over Kolding I i dagens hjemmekamp

Så blev vores nye spillested taget i brug og det med manér!!

Der blev gået til den blandt alle med stor enturiasme, men desværre var nogle lidt uheldige men sådan går det jo desværre nogle gange.

Efter de første par timers kamp så alle ud til at står rimelig fornuftigt, men 1 timers tid senere havde Søren og Sif desværre måtte give fortabt. Det så ellers rigtig fornuftigt ud for begge tidligere
Så umiddelbart så det ikke ud til at skulle blive den store sejr det blev.

Per´s modstander troede at man bare kunne slå løs af bønder, men nogen gange er det jo med overlæg man gør sådan noget og det måtte Per´s modstander så lærer på den hårde måde. 1 - 2.

Tim´s modstander spillede videre i et rimeligt dødt D+T slutspil, hvor Tim havde en lille fordel. Lige pludselig fik han så lavet en lille unøjagtighed, men den greb Tim og så stod det 2 - 2.

Herefter gik det lidt stærkt og jeg fik ikke set hvad der helt præcist skete... Erik vandt og Peter måtte desværre ned efter officerstab. 3 - 3

Så fik Anders sat trumf på og så stod det lige pludselig 4 - 3!!

Så ventede vi kun på Søren Grymer og han fik fat i en officer... og så kender vi Søren. 5 - 3!

Resultatet er faktisk noget af en sensation; ifølge Dr. Elo skulle vi have tabt 2.5 - 5.5, men det viser noget af bredden vi har i klubben. Tiltrods for at kun 3 af de normale 8 var med i dag er det rigtig dejlig at kunne konstatere at andre også kan.

En herlig eftermiddag på ASV og det var dejligt at Bent, Vagn og Keld lagde vejen forbi.. Jeg ved ikke hvordan I andre har det, men jeg glæder mig rigtig meget over at nogle kommer og kigger på!

Tak til alle for at gøre dette til en rigtig hyggelig søndag!

Ingen kommentarer: