torsdag den 22. december 2016

Juleafslutning 20. dec. 2016

Tirsdag den 20. december afholdte Horsens Skakforening juleafslutning for medlemmerne og som noget nyt var også vores frivillige hjælpere der gør et stort stykke arbejde for klubben, samt forældrene til vore juniorer inviterede. Vi har i klubbens bestyrelse valgt, at arbejde på at forbedret det sociale netværk da vi mener det er vejen frem…

..Og med 38 deltagere ud af 28 medlemmer var der en fantastisk opbakning til arrangementet, så det bliver helt sikkert ikke sidste gang med sådan et arrangement.

 
Vi startede med at pizza, hvor nogle valgte f.eks. Mexicano til forret og Gorgonzola til hovedret..
Til dessert var der en helt fantastisk ris a la mande som Kjeld havde lavet helt fra bunden af. Behøver jeg at sige, at alt (ALT) ris a la mande blev spist!

Som det hør og bør sig var der selvfølgelig også mandelgave, hele 2 stk. og en forældre Lars Mose og en af vores ny juniorer Jonas Poulsen var de heldige.
Efter spisningen delte vi os i tre grupper: Én seniorgruppe til julelyn med 13 deltagere, en juniorgruppe med 10 deltagere, samt en hjælper/forældregruppe, der hyggede sig (uden skak) med småkager og kaffe.

Slutstillingen i Juniorgruppen, hvor der blev spillet ni partier, blev:

1.
Asger Haargaard
2-3.
Niels Sørensen
7
2-3.
Ricardt Riis
7
4.
Anders Bach-Lauridsen
6
5.
Oskar Mose

 Og slutstillingen i seniorgruppen, hvor der spilledes tolv partier, blev:

1.
Morten Beuchert
11½
2.
Hjalti Jógvansson
9
3.
Mortens Jensby
4.
Henrik Mortensen
5-6.
Peter Riis
7
5-6.
Mihai Alexandru Scutaru
7
7-8.
Sune Fischer
7-8.
Anders Munch
9.
Søren Grymer
6

 Der var bogpræmier til de to vindere.

Ingen kommentarer: