onsdag den 13. april 2011

Den årlige generalforsamling med Bymesterskabet i lynskak 2011

Tirsdag d. 12. april bød på den årlige generalforsamling I Horsens Skakforening, hvor 11 deltagere var mødt op. Mødet bød på formanden og kassererens beretninger om, hvordan det seneste år var forløbet, mens klubbens fremtidige planer også blev diskuteret.

Efter generalforsamlingen fandt Bymesterskabet i lynskak 2011 sted, og her skulle resultaterne vise sig at byde på en overraskelse af de helt store. Vinderen af turneringen blev den 25-årige horsensianske Søren Würtz Vinther Jørgensen med 5 points ud af 6 mulige efterfulgt af Kim Nielsen og Erik Pedersen, der begge måtte deles om 2.-pladsen med 3,5 points.

Fjerdepladsen gik til den rumænske spiller Mikai Alexandru Scutaru efterfulgt af Tim Bjerre og Lars Friis. Sidstepladsen gik noget overraskende til Anders Munch, der tog fortsat dominerer i Timeturneringen som eneste ubesejret spiller.

Næste uge spilles 7. og sidste runde af Bymesterskabet i skak, som allerede på forhånd er vundet af favoritten Kim Nielsen (2099) fra Stouby Skakklub. Alle er velkomne til at møde op og opleve runden.

1 kommentar:

Mikkel Langelykke sagde ...

OMFG... You the best hest sutte