fredag den 29. august 2008

Gågadeskak, revanche match i HorsensEfter vores flotte 4 ½ - 1 ½ gågadeskak sejr over Evans i Vejle d. 2. august, var det nu Evans tur at komme til Horsens for at forsøge at revanchere det forsmædelige nederlag. Lad det være slået fast fra start, Evans havde bestemt ikke tænkt sig at lægge sig ned på ryggen endnu engang.
Det startede ellers godt med at Tim med hvid fik ”skovlen” under Carl som spillede caro-kann. Derefter var det formand Mogens´s tur mod Jens Ove, men da der røg en officer i 16. træk var det en kamp op ad bakke og Mogens måtte give fortabt efter yderligere 15 træk.
Så var det den gamle ræv Erik der med hvid skulle møde Maxim og det blev en siciliansk Najdorf varianten som Erik ellers plejer at havde helt styr på, men men…. Der røg lige en randbonde, nå pyt med det, men så kom Maxim´s springer rigtig godt i gang og lige pludselig havde Maxim en bonde på d3. Den låste alle Eirk´s brikker på sidste linie og så…. Pu ha 1 – 2 det var ikke godt.
Anders mødte så Bjørn og de har en vis vane for at tingene ender remis. Her blev det den klassiske franske og på en eller anden måde var stort set alt byttet af ved træk 20, ja så bliver sådan noget remis.Bjørn og Anders i gang på brættet i Horsens

Derefter var det afbytnings varianten i Spansk mellem Eigil og Lars fra Evans. Det gik sådan set også godt nok, men der er et eller andet ved testamente bønder… Eigil neglede i hvert fald g7 og det så sådan også ud til at gå, men Lars fik et rimeligt stort pres i g linien. Pludselig var der en springer som ikke var dækket godt nok og haps, den nappede Lars lige. Hmm… 1 ½ - 3 ½ det så virkelig ikke godt ud og nu var det op til Kurt at pynte på resultatet mod Henrik. Det blev en dronning gambit hvor der blev byttet godt af i starten, Kurt til at stå lidt indelukket og Henrik fik sin løber op på e4 og så blev bønderne på c6, b5 og a4 ”spist”. Henrik fik spillet sin c og b bønder frem og så var det nat.
Evans kom for at tage revanche og de tog revanche med 4 ½ - 1 ½ så vi holdt lidt lav profil resten af dagen. Det var som om lidt af det kæphøje var fuset af….
Tillykke til Evans og tusind tak for endnu en rigtig god bymatch der foregik med rigtig godt humør og solen viste sig fra sin gavmilde side.

Der var rigtig mange mennesker der kom forbi og kiggede på, kommenteret og deltog i løserkonkurrencen. Det var rigtigt dejligt og vi håber på at jer der kom også vil kigge ind i klubben når vi starter den nye sæson d. 2. september.

Ingen kommentarer: