fredag den 23. november 2007

Referat fra vores 2 første divisions kampe.

Så er vores 2 første kampe i 2 division afviklet og lad det være sagt fra en start: Det er gået knapt så godt, faktisk lidt elendigt. I begge kampe har vi i hvert fald ikke haft lykkens gudinde på vores side, det kan konstateres.

I vores første kamp hjemme mod Bov d. 11. november måtte vi desværre undvære Kurt på vores 1. bræt. Starten så ellers god ud, Peter havde en god stilling og stod nok lidt bedre, men kom så til at foretage en uheldig dronning afbytning og så… Anders mistede et par bønder i midtspillet, men uensfarvede løber er ikke noget der vinder let måtte Anders´s modstander sande så remis. Erik og Morten sikrede også remis. Vagn kom ud i en yderst kompliceret stilling hvor det kunne gå til begge sider men uheldigvis faldt det ikke ud til Vagn fordel. Dagens eneste gevinst stod Tim for der fik en god stilling, vandt en bonde og havde 2 fribønder på kongeside, men det gik ikke hurtig nok for modstanderen så han satte dronningen i slag og så var det forbi. Så alt i alt forlod vores modstandere Horsens med en sejr på 5 ½ - 2 ½.

Vores 2. kamp var ude mod Tønder som vi skulle møde for første gang, klubben hvor GM Curt Hansen holder til, så … men nej han spillede ikke med og det var måske lige godt det samme…. for det blev en ren katastrofe for os. Tønder var et af de hold vi skulle slå, men vi er alle alm. mennesker som fra tid til anden har en offday. Men at det lige skulle ske denne dag for stort set alle, det er bare surt…. rigtig surt :-( Vi stillede ellers i næsten stærkeste opstilling med undtagelse af Ole Nørregaard. I starten så det ellers rimeligt fornuftig ud for de fleste, men efter 1 ½ spil var Mogens nede med 2 bønder og stort set væk, men Mogens bed tænderne rigtig sammen og da modstanderen samtidigt ikke spillede præcist nok reddede Mogens remis´en i land. Erik fik opbygget en udmærket stilling, men fik så lavet 2 upræcise træk i træk og så var det desværre tabt. Anders fik en stilling hvor modstanderen lige pludselig kom farende frem med et par bønder som trængte Anders i defensiven og så gik det galt. Tim spillede ikke helt præcist i en lukket sicilianer, hvor der opstod bindinger på kryds og tværs for begge parter, men præcist spil fra begge sider resulteret i en remis stilling og derved blev det. Peter spillede frisk på konge angreb hvilket så ok ud, men så var der lige en bonde på midten der forsvandt og så.. Jeg så ikke så meget til Morten, Ole og Kurt´s partier men det endte desværre også med nederlag, så vi måtte tage fra Tønder med et 7 – 1 nederlag og så er der lang vej til Horsens.

Sådan kan det gå, men det er nu fortid og så må vi bare kigge fremad! Vores næste holdkamp er mod Skanderborg søndag d. 9. december kl. 12:00 på hjemmebanen i Kilden, Kildegade 11 og det kan godt være de stiller med et par IM´er, men vi har noget der skal revancheres! Så kom bare ned og giv os lidt moralsk opbakning!!

Ingen kommentarer: