søndag den 3. december 2017

Holdkamp mod Ribe d. 3/12


Så gik turen til Ribe hvor vi skulle se om vi kunne gentage det gode resultat fra Tønder kampen for 14 dage.


I denne juletid hvor alle har mange gøremål var der mange afbud, men vi dog ikke så hårdt ramt som Ribe der kun kunne stille med 7 mand. Det er meget surt at skulle starte en holdkamp og være bagud 0-1 fra start.
Jeg havde fået fortalt at sidste gang holdet var i Ribe var lokalerne ikke varmet op, sad alle mand med hue, vanter og overtøj på for ikke at komme til at ligne pingviner. Denne gang var der bestemt ikke noget at klage over, nærmest modsat 😊


Der var knap gået en time, så stod det 2 – 0 til os da Henriks modstander fik placeret sin dronning et lidt meget uheldigt sted.
Efter yderligere en times tid stod det 3 – 0 til os, da min (Tim) modstander ikke sørgede for at få udviklet sine brikker, for derefter at tage en lidt forgiftet bonde og et ditto tårn.. Så kan man risikere at komme galt afsted og blive sat mat, hvilket også skete.


Morten var med for første gang i over et år og det gik desværre ikke så godt. Han bliv stille og roligt presset tilbage og udover kanten. 3 – 1.
Søren var med var med for første gang i år og han var sikkerheden i dag. Ingen slinger i valsen så var det 4 – 1.
Så manglede Peter, Anders og Lars. Peter & Lars stod begge noget presset, mens Anders stod rimeligt godt.


Peter havde stået noget presset og mistede en bonde.. det så ikke godt ud. Men lige pludselig ville Peter´s modstander det noget anderledes da han satte en officer i slag.

 Ja så var det 5 – 1.


Jeg så ikke de sidste 2 partier til ende, men Anders vandt sit som forventet og Lars måtte desværre ned til sidst.

I alt 6 – 2 hvilket var i overensstemmelse med det forventede fra Dr. ELO.


Vi ligger forsat i spidsen af M1 og har ovenikøbet lagt yderligere afstand til nr. 2 så vi er 2 point foran.

Det kan vi så absolut kun være tilfredse med!


Næste holdkamp er søndag d. 17. dec. ude mod Springeren i Kolding.


Det er sjældent jeg brokker mig, men at lægge en holdkamp d. 17. december er simpelthen bare for sindssygt og jeg håber aldrig det sker igen. Jeg ved ikke om nogen glemt, at det er juleaften d. 24. december og de fleste formentligt har mange andre gøremål end at spille skak ugen før … Så fremover ingen holdkampen en uge før jul, TAK!


Skrift og billeder af

Tim

Ingen kommentarer: